Energie vergelijken

Energie vergelijken, overstappen en direct minder betalen voor stroom en gas

Energie vergelijken? saai onderwerp maar het kan u flink wat euro’s opleveren! Met een onafhankelijke energievergelijking op Gaslichtsite.nl kunt u direct zien welke energieleverancier in uw regio écht de voordeligste aanbieder is. Naast energietarieven vergelijken wij ook alle vastrechtkosten en actuele welkomstbonussen voor het maken van een weloverwogen keuze.

 • Vul hieronder uw postcode en huisnummer in
 • Vul uw stroom- en gasverbruik in of selecteer uw situatie
 • Vergelijk alle energieleveranciers, tarieven en alle energieaanbiedingen
 • Kies het meest voordeligste contract en bespaar tot wel €700,- op jaarbasis

  • Bespaar tot wel €700 op uw energierekening!

   Grote gezinnen kunnen ruim €700,- op jaarbasis besparen op hun energierekening. Elk jaar overstappen is het meest voordeligst, dit komt door de extreem hoge welkomstbonussen die energiemaatschappijen over hebben voor hun nieuwe klanten. Welkomstbonussen die wel op kunnen lopen tot €300,- per jaar! Dit i.c.m. lage energie- en gastarieven kan u een besparing opleveren van wel ruim €700,- op jaarbasis! Start snel met energie vergelijken, vind de goedkoopste energie en bespaar direct op uw energierekening.

   Bespaar op vastrechtkosten

   Laag energieverbruik of alleenwonend? bespaar dan op vastrechtkosten! dit zijn de maandelijkse abonnementskosten voor voor uw stroom- en gasaansluiting. Energiemaatschappijen mogen hun eigen kosten hanteren voor vastrecht, hierdoor ontstaan grote prijsverschillen. Het prijsverschil kan oplopen tot €11,50 per aansluiting. Voor een stroom- en gasaansluiting is dit €23,- per maand. Op jaarbasis is dit 276 euro, een groot verschil dus! Het loont om te kiezen voor lage vastrechtkosten, vooral bij een laag energieverbruik!